2018 Ελλάδα – 6 ευρώ αργυρό για τα σκουπίδια αντί να είναι το καμάρι μας (;)

Τελικά αν αυτό είναι το σχέδιο για τα 100 χρόνια της Ελληνικής Μαθηματικής εταιρείας και το έτος Μαθηματικών στην Ελλάδα τότε τίποτε δεν είναι τυχαίο για το γενικό χάλι σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα. Κοιτάζοντας το βίντεο της παρουσίασης στη νομισματική έκθεση του Βερολίνου και μετά τις υποδείξεις του νέου μέλους Bonobo σε άλλο φόρουμ που είμαι παρατήρησα τα τραγικά λάθη που αναφέρει. Ξαναλέω και πάλι αν αυτό είναι το τελικό σχέδιο γιατί επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμη.
Παραθέτω 2 φωτογραφίες και θα εξηγήσω:

Ακριβώς εκεί που λέει αριστερά περιμετρικά 100 ΧΡΟΝΙΑ ανάμεσα στο Ο και στο Ν στα δεξιά του γράφει το τετράγωνο της φανταστικής μονάδας i που όλοι που έκαναν μιγαδικούς στην 3η λυκείου γνωρίζουν ότι κάνει -1 και όχι 1 όπως επιμένει η κυρία Αντωνάτου.
Στο μεγάλο π στο κέντρο υπάρχει ένα Ε για να συμβολίσει τη δύναμη F στο νόμο του Newton ενώ στο κλάσμα τα m1 και m2 θα έπρεπε οι αριθμοί 1 και 2 να είναι δείκτες δηλαδή πιο μικροί και στο κάτω μέρος της γραμμής δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε:
Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα λάθη δεν ασχολούμαι άλλο θα γίνουμε διεθνώς ρεζίλι είναι παγκόσμιοι οι συμβολισμοί.

 

This entry was posted in 6 ευρώ, Αργυρό, Ελλάδα, proof. Bookmark the permalink.

4 Responses to 2018 Ελλάδα – 6 ευρώ αργυρό για τα σκουπίδια αντί να είναι το καμάρι μας (;)

  1. Ο/Η Μιχάλης λέει:

    Όρε γέλια που θα πέσουν αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι!!!!!
    Θέλω να πιστεύω ότι το γνωρίζουν και δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η greekeurocollector λέει:

    Έστειλα ήδη μηνύματα σε κάποιους γνωστούς, θα επικοινωνήσουν με νομισματοκοπείο και από την Τρίτη 29/5 και μετά θα έχουμε κάτι νεότερο.

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η greekeurocollector λέει:

    Σήμερα 28/5/2018 έμαθα ότι οι υπεύθυνοι το γνωρίζουν το θέμα αλλά οι μήτρες είναι ήδη έτοιμες για να πιάσουν δουλειά.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.