2019 Αυστρία – 3 ευρώ χαλκονικέλιο (Η συνέχεια των πολύχρωμων πλασμάτων)

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η σειρά των πολύχρωμων πλασμάτων φτάνει στο τέλος της με το δωδέκατο νόμισμα (μένουν ακόμη τρία μέσα στο 2019, ένα τον Φεβρουάριο, ένα τον Ιούνιο και ένα τον Σεπτέμβριο).
Τι ακολουθεί; Σύμφωνα με πληροφορίες από το νομισματοκοπείο οι εκδόσεις θα συνεχιστούν με μια αύξηση του tirage κατά 15.000 τεμάχια, από τα 50.000 στα 65.000 καθώς και μια αύξηση στην τιμή από τα 9,90 ευρώ στα 12,70 (το κέρδος είναι πάντα ευπρόσδεκτο). Το νέο θέμα της σειράς είναι άγνωστο μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Ωστόσο οι Αυστριακοί μας υπόσχονται ότι τα νομίσματα θα έχουν ακόμη περισσότερα εκπληκτικά εφφέ. Επίσης θα εκδοθεί και ένα άλμπουμ για τη σειρά αυτή. Ελπίζουμε να προβλέψουν για κάψουλες γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα.

Με σημερινό του μήνυμα (2/1/2019) το Αυστριακό νομισματοκοπείο: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πιστούς πελάτες μας για το έντονο ενδιαφέρον τους για τη νέα σειρά των 3 ευρώ που ακολουθεί τα πολύχρωμα πλάσματα. Η ζήτηση υπερέβη κατά πολύ τις προσδοκίες και, δυστυχώς, η διαθέσιμη ποσόστωση για τις συνδρομές έχει πλέον εξαντληθεί. Για οργανωτικούς λόγους, δεν διαθέτουμε μια λίστα αναμονής για συνδρομές, αλλά θα σας ενημερώσουμε μόλις οι συνδρομές γίνουν και πάλι διαθέσιμες.

Την ημέρα της έκδοσης, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέσουμε προς πώληση ορισμένα νομίσματα, όσο τα αποθέματα θα επαρκούν, τόσο στο κατάστημά μας στη Βιέννη όσο και στο διαδίκτυο. Λάβετε υπόψη ότι ενώ η πρόθεση είναι να δώσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους την ευκαιρία να αγοράσετε ένα από αυτά τα όμορφα νομίσματα, και στις δύο περιπτώσεις η διαθέσιμη ποσότητα είναι περιορισμένη.

This entry was posted in 2019, 2020, 3 ευρώ, Αυστρία, Χαλκονικέλιο, λάμπει στο σκοτάδι. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.